Zinpirit Coaching

Je voelt dat het niet meer zo gaat zoals je dat eigenlijk zou willen. Dat kan gepaard gaan met angsten, irritaties, verveling, overprikkeld gevoel, gebrek aan interesse voor de buitenwereld, of juist overmatig veel sociale contacten, ook online, te gaan hebben. Juist in zo’n periode zie je vaak de bomen door het bos niet meer. Je kijkt eens wat rond op het internet vraagt je je misschien af: Hoe vind ik de weg in dit doolhof aan mogelijkheden? Eigenlijk heel logisch om dan eens met iemand te praten die het pad al gelopen heeft, die de tools kent om jou te helpen je eigen weg te vinden.

Regelmatig hoor ik de volgende vragen:

– Waarom doe ik niet wat ik wil, en doe ik wel wat ik niet wil?
– Waar en hoe houd ik me zelf tegen om voluit te leven?
– Gesprekken bij psycholoog hebben wel geholpen, maar ik mis bezieling in mijn leven
– Hoe zet ik mijn hooggevoeligheid (hsp) om in ‘zachte kracht’?
– Ik wil iets doen met spiritualiteit maar wel met beide voeten op de grond blijven.
– Ik wil werk doen dat beter bij me past en van betekenis is.

Veilig verdwalen

Als je wel eens verdwaald bent dan herinner je je vast nog de spanning én de opluchting achteraf dat je de weg weer terug vond. Een veel intensere ervaring dan die keer toen je de uitgeschreven route volgde.
Soms vraagt het leven je om te ‘verdwalen’. Ik help je veilig te verdwalen. Natuurlijk praten we, maar we gaan vooral ‘bewegen’zodat wat al te lang aan de zijlijn staat weer mee gaat doen.

Als je al een beetje nieuwsgierig bent naar wat deze manier van coaching voor jou kan betekenen, aarzel dan niet om je vragen te stellen. T. 0640293867

Ja, ik maak graag kennis

Voor wie?

Deelnemers die succesvol gebruik maakten van Zinspirit Coaching, hebben vaak de volgende kenmerken:

  • Ze nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf
  • Ze vinden het de moeite waard om te investeren in zichzelf
  • Ze willen het beste uit zichzelf, anderen en het leven halen
  • Ze staan open voor een ‘andere’ kijk op gezondheid en geluk
  • Ze ervaren dat meer vanuit je hart leven alles behalve zweverig is
  • Ze willen graag een bijdrage leveren aan een duurzame, respectvolle en vreugdevolle samenleving

Als je merkt dat twijfels je blokkeren is het hoog tijd om te onderzoeken wat je wél wilt. Laat je verlangens je twijfels overstijgen. Geen keuze maken is ook een keuze.

“Als ik terugkijk, dan zie ik hoe ik veel te lang heb lopen worstelen met allerlei vage klachten. Klachten waar ik de vinger maar niet op kon leggen, moe, lusteloos, het leek op een burn-out. Maar er bleek iets anders aan de hand te zijn. Ik had er nog nooit van gehoord, een bore-out. Spannend vond ik het. Heel spannend, het niet allemaal zelf te hoeven bedenken, dat had ik namelijk al lang genoeg gedaan… De wondervraag, het onderweg zijn met mijn camera, het mooie van deze coaching vond ik de diversiteit aan werkvormen, Angeline heeft echt het beste helpen naar boven te halen, op een heel ontspannen manier. Wat hebben die beelden, de beweging, én de stilte me veel verteld over wat ik al zo lang verdrongen had. Ik voel nu wat er bij me past, hoef niet meer met iedereens mening rekening te houden, wat een opluchting, kan grenzen aangeven en heb aan het einde van de dag nog energie.