Loopbaan coaching

Op zoek naar loopbaan coaching?

Zie je wel eens tegen je werkdag op? Ben je aan het einde van de dag uitgeput? Heb je de neiging om teveel hooi op je vork te nemen of juist werkzaamheden uit te stellen? Het kan ook zijn dat je te weinig uitdaging hebt. Natuurlijk wil je dan weten wat je talenten zijn en welke werkzaamheden écht goed bij je passen.

Veel mensen vinden hun werk een verplichting, ze doen het op de automatische piloot, of lopen op hun tenen. Soms is er ook een thuissituatie die veel aandacht vraagt waardoor ze weinig plezier ervaren, minder goed functioneren en presteren. Ze blijven om soms heel logische redenen in een functie waarin ze niet tot hun recht komen.

Misschien durf jij niet zo goed. Misschien kies je voor veiligheid en zekerheid, en heb je geen goed zicht op of onderschat jij je capaciteiten. Dat is zonde. Het kost veel te veel energie en maakt je moe, en zelfs moedeloos.

Dat hoeft echter niet zo te zijn!

Stel je voor dat je werkt met plezier en die werkzaamheden doet waar je goed in bent. Zodat het werk met een zeker gemak gaat, je jouw talenten verder vorm geeft en je anderen ook jouw werk waarderen.

Er zit meer in je leven – en dat kun je er zelf uithalen en ik help je daar graag bij! Ik bied verschillende manieren om jou te helpen je talenten en je wensen te ontdekken, op weg naar een werksituatie waarin je optimaal tot je recht komt.

Ook voor jou is het mogelijk om:

  • Weer zin te hebben in de dag en met plezier en energie naar je werk te gaan
  • Je échte talenten te kennen, en ze te waarderen en gebruiken
  • Voldoende zelfvertrouwen te hebben om jouw mogelijkheden met de wereld te delen
  • Trots te zijn op wat je kunt en doet
  • Aan het einde van een werkdag nog ruimte te hebben voor  sport, hobby’s en familie of vrienden