Mindfulness individueel

Persoonlijk en helemaal gericht op jouw situatie

Hoe zou het zijn om weer beter te slapen, minder te piekeren en meer rust, ruimte en tevredenheid te gaan ervaren?

Misschien past het je beter om direct aan de slag te kunnen.  Er kunnen redenen zijn dat je liever niet in een groep wilt, of laat je agenda het niet toe om de groepstraining te volgen.

De individuele training biedt je dan de mogelijkheid om in jouw tempo en op voor jou geschikte tijdstippen de training te volgen. Er zijn meerdere mogelijkheden die ik je in het kennismakingsgesprek graag uitleg.

Werkwijze

Ook de individuele mindfulness training begint met een kennismakingsgesprek, waarin we de thema’s die op dit moment voor jou spelen bespreken en datgene waarmee je aan de slag wilt. Natuurlijk komt dan ook de praktische kant aan bod.

Tijdens de individuele mindfulnesstraining volg je de 8 weekse mindfulness training specifiek gericht op jouw situatie. Wekelijks hebben we een sessie van 70 minuten waarin jouw ervaringen centraal staan. We kijken telkens hoe je met de thema’s van de week bent omgegaan. In de individuele mindfulness training hebben we de ruimte om persoonlijk in te gaan op wat je tegenkomt tijdens het oefenen.

In 8 weken meer rust in je hoofd, tevredenheid en balans in jouw leven!

Ja, ik wil graag kennis maken

Ik ben heel blij dat ik de training individueel gedaan heb. De duidelijke uitleg over de werking van onze hersenen en dat we daarom beter wat vriendelijker kunnen zijn over ons denken en doen, was een echte eyeopener. Het werkte écht om daarna vriendelijker met mezelf om te gaan en mijn eigen gevoel serieuzer te nemen. En mijn gedachten wat minder serieus;) Er werd goed aangesloten op mijn situatie. De oefeningen vond ik goed te doen, makkelijk om ze op mijn telefoon te kunnen beluisteren. Angeline heb ik als heel betrokken en professioneel ervaren. Erg tevreden dus en een aanrader.