Ontwikkeladvies 45+

Gratis ontwikkeladvies voor werkende 45+ers

Jij denkt vast wel eens na of je wel op de goede plek zit en over hoe je werk er in de toekomst uit gaat zien.  Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan hierbij tot eind 2019 gratis advies krijgen van een loopbaan-adviseur.
Niet alleen voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook als je tevreden bent met je huidige baan kan je veel baat hebben bij dit traject. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de subsidieregeling ‘Ontwikkeladvies voor 45-plussers’ opengesteld voor alle 45-plussers, die minimaal 12 uur per week werken, ook zzp’ers! Ik mag je daarbij helpen en ik doe dat heel graag!

De afgelopen maanden heb ik een aantal mensen (en mezelf) namens onze Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blij mogen maken met dit mooie maat traject. De vraag: ‘Wat heb ik nodig in mijn werk om mijn werk te doen op een manier die energie geeft’ is een regelmatig terugkerende vraag. Er samen naar kijken geeft een hele frisse kijk en inzichten die je in je eentje niet zomaar krijgt. Het is fantastisch om te zien dat een creatieve benadering  ( en denk daarbij nou niet alleen aan plakken- knippen- kleuren 😉 en het samen bespreken daarvan zoveel nieuwe inzichten, ruimte en ‘uitzicht’ kan geven.

Creatief werken met loopbaanvragen is erg geschikt voor mensen die het leuk vinden om eens op een andere manier antwoorden te vinden op vragen als:

 • wat is nou echt belangrijk voor mij?
 • hoe krijg ik weer energie van mijn werk?
 • welke kant wil ik op, wat past bij mij, waar haal ik mijn voldoening uit?
 • ik sta voor een keuze, wat moet ik doen?
 • ik weet wat ik wil, maar hik tegen de volgende stap aan en kom niet verder
 • ik twijfel of ik nog op het goede spoor zit, en als dit het niet meer is, wat dan

Kortom je hebt behoefte aan ontwikkeling in jouw loopbaan en wilt onderzoeken waar jouw kracht ligt. Je hebt misschien al mooie plannen gemaakt en je wilt niet dat deze over 5 jaar nog steeds plannen zijn en je dan denkt : “Had ik maar…”

Praktisch:

De subsidie is voor iedereen die voldoet aan deze criteria:

 • je bent 45 jaar of ouder
 • je bent per week minimaal 12 uur aan het werk (in loondienst of als zelfstandige)
 • je bent niet in de ziektewet
 • je bent niet betrokken bij een sociaal plan ivm reorganisatie/fusie.

Als je je aanmeldt krijg je per mail een aantal voorbereidende vragen, zodat jij alvast aan het denken wordt gezet en ik me kan voorbereiden op een programma op maat.

Met verfrissende opdrachten kijken we naar jouw loopbaanthema’s, halen we je talenten en sterke kanten naar voren, je zult versteld staan van wat je allemaal al in huis hebt. Doen, voelen en denken wisselen elkaar af. Beide hersenhelften komen aan bod. Natuurlijk spelen mindfulness en compassie daarin een belangrijke rol.  Je gaat naar huis met inzichten in wat voor jou belangrijk is en wat jij kunt doen om nieuwe energie, zin en ruimte in je loopbaan te krijgen.

Na ongeveer 2 weken hebben we de tweede bijeenkomst, waarin we nog concreter maken wat je zelf kan doen én laten om Zinvol en Energiek aan het werk te zijn. We bespreken dan ook hoe we de derde bijeenkomst gaan invullen.

Het resultaat:

 • je hebt weer scherp waar je warm voor loopt
 • je hebt helder wat je sterke kanten zijn
 • je bent je bewust van je excuses en gedrag waarmee je jezelf dwarsboomt
 • je weet wat je niet hoeft te veranderen
 • je ziet waar jouw mogelijkheden liggen en wat eerste stappen  zijn

Voor alle duidelijkheid: dit traject wordt je helemaal gratis aangeboden,  jij hoeft als deelnemer niets aan te vragen én alle administratie wordt voor je geregeld!

Bel, app of mail me als je vragen hebt of je je wilt aanmelden. Wacht niet te lang, dit aanbod geldt tot begin januari.

0640293867    en/of  info@zinspirit.nl

Hartelijke groet,

Angeline